Oct 27, 2011, 3:48 PM

Усмивката на есента 

  Poetry » Landscape
1037 0 36

Приспано слънце,

далечен птичи полет,

стаена в спомените топлина.

И там, сред миговете цветни,

в изтлялата от лятото мечта,

чаровно пак ни гали,

загърната от ветровете,

с припламващо-угасващ повик

усмивката догаряща на есента.

 

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??