23 июл. 2022 г., 16:07

Усмивките към теб да полетят! 

  Поэзия
340 3 5

Днес Слънцето по-ярко свети!
Огряло е то твоята глава 
и като пламъчни конфети
избухват палаво в деня! 

 

Днес птиците по - звучно пеят! 
По-ведър е денят със тях
и серенада сякаш леят
за тебе, тайно аз разбрах! 

 

Загледах се в цветята-
усмихваха се в букет
и с връхчетата на листата
танцуваха ти минует. 

 

Загледах се в небето 
и облаче от пух съзрях. 
Целувка пратих отдалече
и пухът в пътека разпилях.

 

Така по пухена пътека
да мине днес денят
и с килимче на късмета
усмивките към теб да полетят! 

 

© Кремена Арменчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??