Днес Слънцето по-ярко свети!
Огряло е то твоята глава
и като пламъчни конфети
избухват палаво в деня!
Днес птиците по - звучно пеят!
По-ведър е денят със тях
и серенада сякаш леят
за тебе, тайно аз разбрах!
Загледах се в цветята-
усмихваха се в букет
и с връхчетата на листата
танцуваха ти минует.
Загледах се в небето
и облаче от пух съзрях.
Целувка пратих отдалече
и пухът в пътека разпилях.
Така по пухена пътека
да мине днес денят
и с килимче на късмета
усмивките към теб да полетят!
© Кремена Арменчева Всички права запазени