19 окт. 2015 г., 18:02

Успех, волейболисти 

  Поэзия
320 0 1

Ще проплачат ли днеска петлите
сред софийските равни поля?
Нека има звезди във очите
и играем нашата игра.


Боен дух се взривява с победа.
Как е сладко на родна земя...
Спортна Европа ще гледа.
Ще се веят безброй знамена...

 

Ще е тежка борбата, момчета.
В Парламента е лекото, знам.
Ха, дано да е с вас и късмета.
Гордост вече сте вие, не срам.

 

Трите гейма, са трите ни цвята.
Трикольорът за вас ще трепти.
Направете си вие играта,
чакам супа от тези петли.

 

Колко рядко кураж ни спохожда
да събудим заспалия лъв.
Бог готов е и Той да помогне.
Пожелавам ви стимул и стръв.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??