Oct 19, 2015, 6:02 PM

Успех, волейболисти 

  Poetry
319 0 1

Ще проплачат ли днеска петлите
сред софийските равни поля?
Нека има звезди във очите
и играем нашата игра.


Боен дух се взривява с победа.
Как е сладко на родна земя...
Спортна Европа ще гледа.
Ще се веят безброй знамена...

 

Ще е тежка борбата, момчета.
В Парламента е лекото, знам.
Ха, дано да е с вас и късмета.
Гордост вече сте вие, не срам.

 

Трите гейма, са трите ни цвята.
Трикольорът за вас ще трепти.
Направете си вие играта,
чакам супа от тези петли.

 

Колко рядко кураж ни спохожда
да събудим заспалия лъв.
Бог готов е и Той да помогне.
Пожелавам ви стимул и стръв.

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??