22 февр. 2012 г., 10:53  

Успехът и неуспехът 

  Поэзия » Другая
1032 0 3

       

 

 

 

УСПЕХЪТ И НЕУСПЕХЪТ

 

Пътят на изкуството е доста труден,

но е пълен с емоции, държи те буден.

Сърцето ти е обзето от огнен пламък,

който може да отнесе дори цял замък.

 

Времето в изкуството е неопределено,

бъдещето изглежда някак неустановено.

Но ако имаш необходимото търпение,

може някога и да дойде подобрение.

 

Успехът и неуспехът граничат близко,

както си горе, падаш изведнъж ниско.

Сърцето ти ликува, плаче, тъгува, ридае,

но съзнанието ти в бъдещето пак витае.

 

Утеха ни трябва в такива моменти,

тя е един от най-важните елементи.

Ако някой наистина те цени и обича,

с теб се радва и от всичко се отрича.

 

В трудни моменти близкият те отблъсква,

даже и приятелите ти срещу теб насъсква.

Децата пък се срамуват от твоите неуспехи

и тогава в самотата намираш своите  утехи.

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Om63BYwVyHg&feature=endscreen

 

15.06.2004-Wien

Marcello Terezios

 

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??