УСПЕХЪТ И НЕУСПЕХЪТ
Пътят на изкуството е доста труден,
но е пълен с емоции, държи те буден.
Сърцето ти е обзето от огнен пламък,
който може да отнесе дори цял замък.
Времето в изкуството е неопределено,
бъдещето изглежда някак неустановено.
Но ако имаш необходимото търпение,
може някога и да дойде подобрение.
Успехът и неуспехът граничат близко,
както си горе, падаш изведнъж ниско.
Сърцето ти ликува, плаче, тъгува, ридае,
но съзнанието ти в бъдещето пак витае.
Утеха ни трябва в такива моменти,
тя е един от най-важните елементи.
Ако някой наистина те цени и обича,
с теб се радва и от всичко се отрича.
В трудни моменти близкият те отблъсква,
даже и приятелите ти срещу теб насъсква.
Децата пък се срамуват от твоите неуспехи
и тогава в самотата намираш своите утехи.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Om63BYwVyHg&feature=endscreen
15.06.2004-Wien
Marcello Terezios
© Маестро Митко Хаджиев All rights reserved.
Благодаря sani-ti!
Поздрави и успехи ти желая!