4 окт. 2011 г., 17:01

Устни, пулс, ръце, живот и топлина 

  Поэзия » Любовная
656 0 3

Куплет по куплет, стиховете си редя,

разнася се уханието им на длъж и шир.

Не пиша за конкурси, а за любовта.

В света само тя носи спасение и мир.

 

Нали ме знаеш, казвам се ноември,

а в октомври съм по лятному горещ.

Прегръщам с плам и през декември,

познавач на пролетното чувство вещ.

 

За мен винаги ще си най-прекрасна,

като магичната Луна в нощното небе.

Мисълта ми с теб толкова израсна,

че се побира в чудесните думи две.

 

Искам да ти разказвам безброй неща,

но понякога и няколкото думи стигат.

Устни, пулс, ръце, живот и топлина.

Те в царството на  Ерос ни издигат.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??