9 окт. 2015 г., 00:04

Устрем 

  Поэзия » Другая
451 1 3

 

Сърце - Икар;
Съзнание - Дедал;
Криле в пожар
избавят се от кал

 

Не ща да тъна бавно,
за да остана цял.
Към залеза политам,
а не съм изгрял

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??