Oct 9, 2015, 12:04 AM

Устрем 

  Poetry » Other
427 1 3

 

Сърце - Икар;
Съзнание - Дедал;
Криле в пожар
избавят се от кал

 

Не ща да тъна бавно,
за да остана цял.
Към залеза политам,
а не съм изгрял

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??