16 авг. 2009 г., 20:07

Утеха 

  Поэзия » Другая
554 0 1

Тази вечер ти си моята звезда,

светеща безкрайно - тъй красиво.

И всяка лоша мисъл и тъга забравям,

щом погледна аз към тебе.

И все едно за миг светът притихва,

печала си отива с вечерта.

И няма друга по-хубава звезда,

която спира мойта мъка страшна и тъга...

© Ивелина Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво е!
    Ярка звезда!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??