Тази вечер ти си моята звезда,
светеща безкрайно - тъй красиво.
И всяка лоша мисъл и тъга забравям,
щом погледна аз към тебе.
И все едно за миг светът притихва,
печала си отива с вечерта.
И няма друга по-хубава звезда,
която спира мойта мъка страшна и тъга...
© Ивелина Станева All rights reserved.
Ярка звезда!
Поздрави!