Утре ми се обади,
че днес обхвата ми се губи.
Върху стореното ти се замисли,
изчисти си всичките заблуди.
В почивка днес ми е сърцето,
разума и душата си загубих.
Отклониха се от трасето,
че съм още жива, чак се зачудих.
Отшумява болката,
безобхватна ми е любовта.
Днес така ще е,
ще видим за след това.
Минутка в мълчание без тъга.
Сладост от страданието,
в мен напира след обичта,
пропито от малка капчица сълза.
© Пламена Добрева Все права защищены
безобхватна ми е любовта.
Днес така ще е,
ще видим за след това."-харесва ми!Поздравчета!