Jan 5, 2008, 3:04 PM

Утре ми се обади 

  Poetry » Love
685 0 16

Утре ми се обади,

че днес обхвата ми се губи.

Върху стореното ти се замисли,

изчисти си всичките заблуди.

 

 

В почивка днес ми е сърцето,

разума и душата си загубих.

Отклониха се от трасето,

че съм още жива, чак се зачудих.

 

 

Отшумява болката,

безобхватна ми е любовта.

Днес така ще е,

ще видим за след това.

 

 

Минутка в мълчание без тъга.

Сладост от страданието,

в мен напира след обичта,

пропито от малка капчица сълза.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??