7 дек. 2004 г., 11:14

Утре забрави 

  Поэзия
1191 0 2
Само тази вечер
във очите погледни ме,
само тази вечер
със ръка ме докосни.
Само тази вечер
силно прегърни ме,
само тази вечер
може да ме имаш ти.
Само тази вечер
любовта да споделиме,
само тази вечер
нека грях да ни гори.
Само тази вечер
в пепел превърни ме.
Само тази вечер......
А утре забрави!

© Ана Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??