Dec 7, 2004, 11:14 AM

Утре забрави 

  Poetry
1142 0 2
Само тази вечер
във очите погледни ме,
само тази вечер
със ръка ме докосни.
Само тази вечер
силно прегърни ме,
само тази вечер
може да ме имаш ти.
Само тази вечер
любовта да споделиме,
само тази вечер
нека грях да ни гори.
Само тази вечер
в пепел превърни ме.
Само тази вечер......
А утре забрави!

© Ана Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??