7 dic 2004, 11:14

Утре забрави 

  Poesía
1192 0 2
Само тази вечер
във очите погледни ме,
само тази вечер
със ръка ме докосни.
Само тази вечер
силно прегърни ме,
само тази вечер
може да ме имаш ти.
Само тази вечер
любовта да споделиме,
само тази вечер
нека грях да ни гори.
Само тази вечер
в пепел превърни ме.
Само тази вечер......
А утре забрави!

© Ана Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??