14 окт. 2008 г., 22:04

Утринна роса 

  Поэзия » Другая
685 0 1

И във таз прекрасна сутрин

ставам в шест часа,

и във тази свежа утрин

гледам снежната роса,

как пада от небето

небето ясно и прекрасно,

и как пада във полето

като лъч светлинен, ясен. 

© Богдан Божинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Вкарай ЕМОЦИЯ! Искам да УСЕЩАМ! Знам, че можеш!
Предложения
: ??:??