14 июн. 2015 г., 23:03  

Утро 

  Поэзия » Пейзажная
683 0 4

Пуст е плажът  –  самотен и тих,

с още спяща, ленива вълна.

Хоризонтът събрал е в триптих

слънчев огън, небе и вода.

 

Бризът сънните дюни погали

и тревите им среса на път.

И притихна пред изгрева ален –

удивен, как се ражда деня.

 

© Ада Джио Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??