29 мая 2008 г., 13:01

Утро 

  Поэзия » Другая
467 0 8

 

 

Там някой
улица за тебе е измил.
Вървиш по бяло
или си го мислиш?
Любов ли дал е
и Любов ли е простил?
Така е чисто.
Прекалено чисто.
И като поглед
на добри очи
те гали пътят,
и дори просветва.
Тук някъде е утрото.
Мълчи.
И тишина се сипе от небето.

© Александър Белчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??