10 янв. 2010 г., 10:58  

Когато се научих да обичам... 

  Поэзия » Белые стихи, Другая
474 0 0

В притаена самота,

с цвета от зората

на нощта ми.

Изборът на пролетта ми,

е да те жадува

с думите от есента.

Светлина се стича,

но едва-едва...

 

Утрото мълчи в друг сезон.

© Ава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??