21 дек. 2007 г., 06:35

Утро е... 

  Поэзия » Другая
717 0 3
 

Утро е...

Блести зората,

падащите листи пак шумят,

Светло е...

Шепти тревата,

клонка удря се в прозореца отвън...

 

Хладно е...

Синее всичко,

чакащо да го огрее лъч,

Съмва се...

Настъпва утро,

след него чака ни Денят!...

© Борислав Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??