21.12.2007 г., 6:35 ч.

Утро е... 

  Поезия » Друга
725 0 3
 

Утро е...

Блести зората,

падащите листи пак шумят,

Светло е...

Шепти тревата,

клонка удря се в прозореца отвън...

 

Хладно е...

Синее всичко,

чакащо да го огрее лъч,

Съмва се...

Настъпва утро,

след него чака ни Денят!...

© Борислав Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??