25 февр. 2008 г., 19:08

Утро на двора 

  Поэзия » Для детей
779 1 6

Петльо смело кукуруга

и кокошките на двора сбира,

прави се на интересен

с новия костюм чудесен.

 

Шаро гледа го с финес,

ще го заболи главата днес.

С тази песен всеки ден

се събужда и лудува с мен.

 

Зайчето подскача пак

и от всеки го е страх.

Гризка сладко за закуска,

иска всичко да си схруска.

 

Прасчо е самотен пак,

гладен е и вика чак.

Във храната щуро рови,

никъде не ще да ходи.

 

Много весело е там,

бягат в стадион голям.

Радват се на слънцето прекрасно,

разговарят помежду си гласно.

© Ивелина Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??