30 июл. 2013 г., 22:41

Утро, не ме събуждай 

  Поэзия » Пейзажная
418 0 4

Утро, не ме събуждай, още е рано,

не прекъсвай съня ми – останал само.

 

Вслушай се, все още спи гората,

дай поне минута време на зората.

 

Сутрин, къде си забързала и ти –

среднощни тайни не остават скрити.

 

Ранната заран на нощта е упадък –

сънят на разсъмване е най-сладък.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??