17 авг. 2023 г., 20:46

Утро в Струмяни 

  Поэзия
162 2 4

Селско утро, утро свежо

капе в мене от зори,

сбрало птичата си нежност

като пламъче гори.

 

Пламъче щастливо, тихо

грее и усещам как

чувствата се възродиха

в него и ще дойда пак.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??