8 июн. 2011 г., 12:19

Утро за двама 

  Поэзия » Любовная
669 0 3

Утро за двама

 

Докосване с аромат на безвремие

отключи водопади, страстно задъхани.

Необуздано, властно проникване

очакват телата ни, утринно сгушени.

 

Букет от лъчи свенливо наднича,

настръхнал, потаен и молещ отдаване.

Очите поднасят на дланите вричане.

Новия ден да преплуваме заедно.

© Димитър Станчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??