Jun 8, 2011, 12:19 PM

Утро за двама 

  Poetry » Love
670 0 3

Утро за двама

 

Докосване с аромат на безвремие

отключи водопади, страстно задъхани.

Необуздано, властно проникване

очакват телата ни, утринно сгушени.

 

Букет от лъчи свенливо наднича,

настръхнал, потаен и молещ отдаване.

Очите поднасят на дланите вричане.

Новия ден да преплуваме заедно.

© Димитър Станчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??