6 июл. 2011 г., 23:28

Утрото може и да не настъпи 

  Поэзия » Любовная
1254 0 1

Животът ни се променя -

всеки миг той

е ту сянка...

ту слънчева светлина.

 

Изживей всеки миг,

който ти остава,

напълно...

Защото утрото може

и да не настъпи.

 

Трудно е да намериш

някой, който да те

обича с цялото

си сърце.

 

И ако съществува,

бъди сигурна, че

само той

е за теб.

 

Неговата ръка ти

трябва да поемеш, защото

утрото може и да

не настъпи.

 

Ако някой надникне

в очите ти, ще

разбере, че милиони

пъти се

опитваше да контролираш

лудото си сърце, но

то продължава да

бие лудо.

 

Но помисли си...

точно сега е

моментът, защото

тази история утре може

и да я няма.

 

© Даниела Савева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??