Животът ни се променя -
всеки миг той
е ту сянка...
ту слънчева светлина.
Изживей всеки миг,
който ти остава,
напълно...
Защото утрото може
и да не настъпи.
Трудно е да намериш
някой, който да те
обича с цялото
си сърце.
И ако съществува,
бъди сигурна, че
само той
е за теб.
Неговата ръка ти
трябва да поемеш, защото
утрото може и да
не настъпи.
Ако някой надникне
в очите ти, ще
разбере, че милиони
пъти се
опитваше да контролираш
лудото си сърце, но
то продължава да
бие лудо.
Но помисли си...
точно сега е
моментът, защото
тази история утре може
и да я няма.
© Даниела Савева All rights reserved.