14 мар. 2008 г., 23:09

уви 

  Поэзия » Любовная
1126 0 4
Сега е ден...
тъга се сипе...
нощ и пламък
се преплитат.

Сякаш нощ е...
денят се свърши...
ти си там...
а денят е свършил
ти блестиш... нали?
уви, за друг си ти...
уви...

Аз бягам...
теб аз гоня...
денят се свършва...
денят, уви, е свършен...
аз се моля...
на теб се моля...

уви, във мрак...
те гоня...

14.03.2008
22:14h

© Момчил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??