27 янв. 2019 г., 22:33

Увлечение 

  Поэзия » Любовная
1387 15 23

 

Ако можех да бъда Любима,

или сбъдната твоя мечта,

щях да искам докрай да те имам

и дори да обърна света!

 

Ако можех Надежда да бъда,

Вдъхновение в слънчеви дни,

самотата ти щях да пропъдя

и да кажа без страх – Остани!

 

Ако можех да бъда за тебе

нещо повече, даже насън,

като призрачен образ вълшебен…

Нещо повече… ала не съм!

© Елка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??