24 мая 2011 г., 23:06

В блаженството на дните 

  Поэзия
420 0 4

Потънала

в блаженството на дните,

събирам благодат

и се люлея

на вълните

на бяла синева.

Узряват мислите,

блестят и чувствата,

на обич и утеха

сити.

Жадуваше.

Сега си тук

и нови извори

изгряват

утринно

и напояват

нощем

дните ти.

Попитай светлината

за мечтите си

и приюти ги.

В общия ни дом -

в очите

и съдбите ни,

животът

сладостно

искри.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??