18 дек. 2022 г., 09:19

В царството на сънищата 

  Поэзия » Любовная
561 0 0

    

   В царството на сънищата

 

В царството на сънищата цветни,

пълни с блян и суета,

се разхождаха мечтите грешни

по-красиви от нощта.

 

Те докосваха с любов сърцето,

с огън моята душа

и рисуваха с тъга морето,

пристан син на любовта.

 

Грешните мечти в съня оставих

да ме водят все към теб,

всички дълги дни за миг забравих

и на чувствата бях в плен.

 

И привличаха ме силно, страстно

най-красивите очи

и се влюбвах приказно и нежно

в сините им светлини.

 

                  Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??