10 сент. 2009 г., 11:09

В църква 

  Поэзия
469 0 0

В църква

 

 

Стоя безмълвна пред икона в църква.

И слушам Господ с ангелите да говори.

Внезапно чувам името ти, смътно...

Едва ли просто тъй ми се е сторило.

 

Не зная как си. Разделихме се отдавна...

Болеше ме. Превърнах се в тъга...

Бях те забравила. Ще се обърна бавно.

Знам, че  зад  мен си... и се връщаш  у дома!

 

© Димена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??