Премрежен поглед
глас нашепващ
искри от чувства
във нощта
изгарящ полъх
нежни ласки
в душата взрив
от светлина.
Тела, възбуда
страст и обич
красиви пролетни цветя
желания, копнеж
целувки
в душата взрив
от топлина.
Прегръдка, утрин
нежна дума
до чашата кафе
сълза
докосване, милувка
радост
в душата пее любовта.
© Христо Костов Все права защищены