Nov 21, 2006, 10:03 AM

В душата... 

  Poetry
654 0 17

Премрежен поглед

глас нашепващ 

искри от чувства

във нощта

изгарящ полъх

нежни ласки

в душата взрив

от светлина.

Тела, възбуда

страст и обич

красиви пролетни цветя

желания, копнеж

целувки

в душата взрив

от топлина.

Прегръдка, утрин

нежна дума

до чашата кафе

сълза

докосване, милувка

радост 

в душата пее любовта.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??