В душата-
прилив от лазурно синьо
пясъчните замъци руши.
Безвремието
хвърля мрежите си
към далечните звезди.
Шепот-
във сърцето-
мека топлина.
Светлина
трепти- пространствата топи-
безпредели озарени.
© Мария Б. Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе: