5.05.2021 г., 17:58 ч.

В душата 

  Поезия » Пейзажна, Философска
837 1 4

В душата-

прилив от лазурно синьо

пясъчните замъци руши. 

 

Безвремието

хвърля мрежите си

към далечните звезди. 

 

Шепот-

във сърцето-

мека топлина. 

 

Светлина

трепти- пространствата топи-

безпредели озарени. 

 

 

 

 

© Мария Б. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??