17 мар. 2008 г., 08:04

В една пролетна утрин 

  Поэзия » Другая
739 0 6
 

На пътя локва

кръв,

а в нея бездиханна

гълъбица.

 

За чия душа ти стана

стръв,

та вдигна някой за живота ти

десница?

 

В очите ти угаснал

пламък,

крилете не зоват за

полет,

 

сърцето ти е вече

камък,

а ти - прекършен цвят

напролет...

© Анна Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??