12 авг. 2012 г., 15:38

В едно 

  Поэзия » Любовная
1190 0 27

Две тихи думи,

прошепнати в нощта,

две топли длани,

докоснати сега,

два кратки мига,

трептяща тишина,

два нежни стона,

туптяща топлина,

две вплетени частици,

слели се в една.

© Мартина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??