12 ago 2012, 15:38

В едно 

  Poesía » De amor
1180 0 27

Две тихи думи,

прошепнати в нощта,

две топли длани,

докоснати сега,

два кратки мига,

трептяща тишина,

два нежни стона,

туптяща топлина,

две вплетени частици,

слели се в една.

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??