12.08.2012 г., 15:38 ч.

В едно 

  Поезия » Любовна
1185 0 27

Две тихи думи,

прошепнати в нощта,

две топли длани,

докоснати сега,

два кратки мига,

трептяща тишина,

два нежни стона,

туптяща топлина,

две вплетени частици,

слели се в една.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??