В моето сърце живеят две жени.
Едната е прилежна домакиня.
Чисти, глади и през ден пере,
готви всяка вечер за четирима.
Другата е дива, пламенна жена,
носи в себе си огнена стихия.
Белязана да носи кръста си сама,
след себе си оставя ярка диря.
В моето сърце живеят две жени...
Коя от двете искаш да познаеш?
Готов ли си - огледай моето лице
и в него любовта ще разпознаеш!
© Пламена Владимирова Все права защищены
Светли и изпълнени с топлина и мир великденски празници!