12.04.2017 г., 22:28 ч.

В едно сърце 

  Поезия » Друга
273 3 7

В моето сърце живеят две жени. 
Едната е прилежна домакиня. 
Чисти, глади и през ден пере, 
готви всяка вечер за четирима. 

 

Другата е дива, пламенна жена, 
носи в себе си огнена стихия.
Белязана да носи кръста си сама, 
след себе си оставя ярка диря.

 

В моето сърце живеят две жени...
Коя от двете искаш да познаеш?
Готов ли си - огледай моето лице
и в него любовта ще разпознаеш!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??