16 окт. 2007 г., 20:56

В големия свят 

  Поэзия
574 0 1
 

В  големия свят си търси

някоя, която да те обича,

както аз обичах те преди...

В големия свят си търси

някоя, която до тебе да върви

и готова в огъня да влезе, за да те спаси

и с теб да плаче, ако те боли...

В студения свят голям

обич като мойта няма, знам...

Светът се е превърнал в айсберг леден,

като моя глас няма друг, така топъл и меден...

Светът се е превърнал в камък тежък,

няма да намериш като моя характер нежен...

© Мария Игнатова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??