В големия свят си търси
някоя, която да те обича,
както аз обичах те преди...
В големия свят си търси
някоя, която до тебе да върви
и готова в огъня да влезе, за да те спаси
и с теб да плаче, ако те боли...
В студения свят голям
обич като мойта няма, знам...
Светът се е превърнал в айсберг леден,
като моя глас няма друг, така топъл и меден...
Светът се е превърнал в камък тежък,
няма да намериш като моя характер нежен...
© Мария Игнатова Всички права запазени