2 окт. 2012 г., 11:40

В гората 

  Поэзия » Другая
413 0 0

В гората

 

Как приятно е да вървя в гората,

да чувам шума ù нежно как се лей.

Да поседна край рекичката позната,

да чувам птичка как над мене пей.

 

Да почувствам как всичко тук живее

по строг първичен на гората  живот.

Дърветата издигат снаги устремени,

към небосвода далечен сякаш летят.

 

И от тук света разнолик

искам пак да позная,

а мига, щастлив като вик,

отново да зная!

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??