Палиш цигара. Нали ги отказа?
Остави я на масата! Хей, погледни ме!
Преди малко започна нещо да казваш...
Някаква мисъл... Добре, довърши я!
Май ти е трудно... Давай, готова съм!
Приготвях се дълго... Това го очаквах...
хайде, кажи го! Кажи го спокойно!
Няма да плача! (в аванс го изплаках
и в аванс потъгувах,
и мислех, и страдах,
преживях, преболедувах,
и паднах, и станах...)
Готова съм вече! Не ме изненадваш...
Очаквана дума по-малко боли...
Сега е моментът, ако нещо ще казваш...
И 'нещото' зная... "Сбогом!", нали?