17 мая 2007 г., 10:06

В гроба 

  Поэзия
645 0 1
Знам, не трябва, не трябва - знам.
Но можеш ли да издържиш
на тази гледка, в тази стая
и копнежите да изгориш.

Знам, че трябва, знам, че трябва
вратата тихо да отворя,
теб да видя, чуя и помоля,
в сърцето мен да задържиш.

Знам и друго: че още мога
ръцете ледени да стисна
и със болка, и с умора, и с любов
да те изпратя в гроба.

© Васил Стойнов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??